Reformisti i ZZS predali liste: Nećemo dozvoliti da Nišlije budu građani drugog reda u Srbiji

Reformistička stranka i stranka Zajedno za Srbiju predali su sinoć liste kandidata za gradsku skupštinu pod nazivom “Srcem za Niš – prof, dr Milan Vinjić”. Predstavnici ove koalicije kažu da će narednih dana predati liste kandiodata i za odbornička mesta u svih pet opština u Nišu.

reformisti
Reformisti i ZZS predaju liste

-Mi smo koalicija lokalpatriotskog tipa i imamo za cilj da kada uđemo u parlament budemo onaj faktor koji će uticati na ispravljanje dosadašnjih grešaka kako bi pristupili ozbiljnom radu na razvitku grada. Ko će drugi da se bori za Niš, ako ne same Nišlije, a to je u ovom trenutku najneophodnije – kaže nosilac liste Milan Višnjić.

reformisti-1

Boško Ristić, potpresednik Zajeno za Srbiju kaže da je koalicija u osnovi nastala udruživanjem dve stranke, ali mnogih slobodnih intelektualaca koji će podržati lokal patriotski karakter saveza.

-Postoji jedna veća grupa građana koja je uz nas. I oni kao, uostalom, svi zajedno se ne slažemo sa činjenicom da Nišlije budu građani drugor reda u Srbiji. Očekujemo da ćemo biti vađan politički faktor i da ćemo uraditi sve ono što ova nesposobna vlast nije uradila – rekao je Ristić prilikom predaje listi.

4 Comments

  1. nadam se da ce reformisti resiti nas problem da delnicka ulica u vrtiste dobije vodu da deca ne piju bunarsku koja je puna arsena a zitelji bice zahvalni

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *