Reformisti: Oduzimanje kuće Panajotovima je čisto državno zelenašenje

Reformistička stranka iz Niša objavila je danas saopštenje u kome se s razloghom postavlja pitanje, šta sa ostalim porodicama u Nišu koje čeka ista sudbina kao Pasipoljanca Venka Panajotova jer sigurno da građani neće sakupljati sredstva za svaku od tih porodica te apeluju da problem počne da se rešava sistemski, a nude i rešenja u saopštenju.

-Porodici Panajatov u Pasipoljani oduzeta je porodična kuća! I to zbog kamata koje su 2 puta veće od potrošene struje i realnog primarnog duga. To je najobičnije zelenaštvo i bezdušnost sistema.

Plakat reformisti za naslovnu

Kakvo smo to društvo postali? Panajotovi nisu imali struju 3,5 godine, potpisan je reprogram, a kad nisu imali para za izmirivanje rata, prodata im je kuća. Šta je to nego čisto državno zelenaštvo! Prikupljanje novca za otkup njihove kuće je human gest, bez pogovora, ali u Pasipoljani ima još petnaestak kuća sa istim problemom. Znači da bi ovu pojavu trebalo rešavati sistemski!

ostali-bez-kuce-zbog-struje
Kuća porodice Panajotov

Konkretno rešenje:

–          Poništava se ceo postupak otuđenja, prodaje i kuća se vraća vlasnicima;

–          Država otpisuje kamate i ostaje samo osnovni dug;

–          EDS zapošljava jednog člana porodice Panajotov u svojim redovima;

–          Da se od prodatih mobilnih telefona isplati pola duga, a druga polovina da se skida od plate novozaposlenom, tj. on će u narednih 12-24 meseca isplaćivati rate druge polovine duga

REFORMISTIČKA STRANKA

 

 

1 Comment

  1. EVO , KONAČNO , NEKO NAPISA I KONKRETNI PREDLOG ZA REŠENJE OVE NENORMALNE SITUACIJE U NAŠEM „NORMALNOM DRUŠTVU“-KOJE PLIVA NA VODI, VODE GA BEZDUŠNICI TJ. LJUDI BEZ DUŠE,A LETIMO U JEVROPU PREKO OPLJAČKANE „AIR SRBIJE“! JEDAN NAS VODI A DRUGI IMA DA NAS SAHRANI …A VI POGODITE KOJI SU TO ! KO IZMISLI BELEŽNIKE , KO IZMISLI OVE ŠTO OTIMAJU LJUDIMA ZALOGAJ IZ USTA , KROV NAD GLAVOM … I KAKO IM USPEVA DA NADJU TAKVE GLAVOSEČE , ŠTA SU IM OBEĆALI – BOLJI ZAGROBNI ŽIVOT , RAJ ? PA , NISU ONI BOG OTAC , ISUS KOJI JE ZBOG TAKVIH I RAZAPET/DODUŠE I ZBOG NAS OSTALIH GREŠNIKA/… SAMO BOG ODLUČUJE GDE ĆE KO IĆI , NAKON OVOZEMALJSKOG ŽIVOTA A NIKO OD NJIH SE , IZGLEDA NE PLAŠI BOGA.
    ALI IMA VREMENA , PITAĆE SE GDE ĆE IM DUŠA I MOLIĆE BOGA ZA MILOST !
    SLAŽEM SE SA PREDLOZIMA „REFORMISTIČKE STRANKE“ ALI MI NIJE JASAN ČETVRTI PREDLOG TJ. „Da se od prodatih mobilnih telefona isplati pola duga“… DA LI MISLE NA ,DO SADA,PRODATE TELEFONE , OD STRANE IGORA NOVAKOVIĆA /LEPA KOLIČINA/ ILI MISLE NA DALJU PRODAJU OD STRANE ISTOG ČOVEKA TJ. Ig.Novakovića? ČOVEK JE ISPITAO I RAZRADIO TRŽIŠTE , BILO BI GLUPO DA SE BULATOVIĆ LIŠI NJEGOVIH USLUGA !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *