Rundek Cargo trio promoviše „Mostove“ u Nišu!

U okviru regionalne koncertne turneje, Rundek cargo trio će nakon dve godine održati koncert u Nišu u petak, 21.avgusta od 21h u Dvorištu Univerziteta (Banovina) i tom prilikom promovisaće novi aktuelni album “Mostovi” koji je objavljen početkom juna meseca pod okriljem izdavačke kuće Long Play iz Beograda.

RCT-foto-Boris-Vezmar
Rundek cargo trio – foto:Boris Vezmar

Na koncertu ćemo ispreplesti novi album sa starim stvarima, koje se nekako uklapaju u duh ‘Mostova’. Nadam se da će niška publika uživati u pjesmama sa novog albuma, mi smo vrlo ponosni na njega, kao uostalom i u čitavom koncertu, kaže Darko Rundek.

Sa albuma „Mostovi“ najavni singlovi su bili još u jesen 2013. godine „Midnight Calypso“ i na proleće 2015. „Don Juan“ (nastala kao song za istoimenu plesnu predstavu Hrvatskog narodnog kazališta iz Rijeke, Bitef teatra iz Beograda i Grada teatra Budve).

Mostovi-naslovna

Album otvara „Džaba“ i uz „Ima ih“ angažovano odslikava ključne probleme savremenog života ljudi, ne samo na prostoru bivše Jugoslavije… Neophodan kontrast (a možda i rešenje) pruža životna a jednostavna „Mijenjamo mijesto“, a možda i lično nostalgična „Vidova“? Dok „Clouds“ setno plove, „Vitamini“ duhovito govore o dražima starenja, dodatnu dozu egzotike donosi „Indijska“. Naslovni „Mostovi“ daju romantičnu boju albumu, koga na istu notu zatvara polagana „Ne zaboravi me“…

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 800 dinara od petka, 24.jula na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9), knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje, Obrenovićeva bb) i knjižara Delfi-Laguna (Voždova 4), kao i na svim prodajnim mestima u prodajnoj mreži CS Eventim.

Napomena: Na svake dve kupljene karte za koncert sledi poklon – novi CD “Mostovi” Rundek Cargo Trija! / Poklon CD samo na prodajnim mestima koji su naznačeni u prethodnom pasusu!

Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara!

Veroljub Radojković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *