„Rundek cargo trio“ promoviše „Mostove“ u petak u Banovini

Rundek Cargo Trio uoči samostalnog koncerta 21.avgusta u dvorištu Unoverziteta (Banovina), dobio je nezvanični spot za angažovanu pesmu „Ima ih“ sa novog albuma „Mostovi“, kog je nedavno na CD-u objavio Long Play.

rundek

Spot koji morate pogledati. Hvala “Art Labu” i svima koji su se toliko potrudili da uprizore ono što smo htjeli reći…“, kaže Darko Rundek. Sarajevska NVO “Art Lab” samoinicijativno je napravila spot za „Ima ih“, sastavivši ga isključivo od niza crno-belih fotografija koje dokumentuju skorašnje razne društvene proteste na prostoru bivše Jugoslavije.

Nakon dve godine Rundek Cargo Trio se vraća u Niš, gde će u petak, 21.avgusta u 21:00 h u dvorištu Univerziteta koncertno promovisati novi album “Mostovi”.

Mostovi-naslovna

“Na koncertu ćemo ispreplesti novi album sa starim stvarima, koje se nekako uklapaju u duh ‘Mostova’. Nadam se da će niška publika uživati u pjesmama sa novog albuma, mi smo vrlo ponosni na njega, kao uostalom i u čitavom koncertu“, kaže Darko Rundek.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 800 dinara do petka, 21.avgusta do 17:00h na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9), knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje, Obrenovićeva bb) i knjižara Delfi-Laguna (Voždova 4), kao i na svim prodajnim mestima u prodajnoj mreži CS Eventim: Na dan koncerta, na ulazu u dvorište Univerziteta od 19:00h, cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara! Na svake dve kupljene karte za koncert sledi poklon za publiku – novi CD “Mostovi” Rundek Cargo Trija!

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *