Ružni panoi „niču“ svakodnevno u Nišu

Veliki reklamni panoi, postavljeni u centalnom gradskom jezgru, prislonjeni na semafore i stubove ulične rasvete ometaju normalan tok saobraćaja i narušavaju izgled grada.

panoi1Zbog blizine raskrsnica i pešačkih prelaza, smetaju vozačima prilikom skretanja, jer smanjuju ugao preglednosti na raskrsnicama, a naročito smetaju pešacima kojima je onemogućen dobar pregled prilikom prelaska ulice na pešačkom prelazu kod Kliničkog centra i na Bulevaru Nemanjića, gde je saobraćaj najfrekventiji, i mogu ugroziti sigurnost svih učesnika u saobraćaju.

panoi 21Postoje drugi načini oglašavanja i promocije kao što su gostovanja u medijima, internet portali, zvanični bilbordi i slično, koji su bezbedni i ne narušavaju izgled grada.

Mnogi građani negoduju zbog postavljanja ovih reklamnih panoa i apeluju na nadležne institucije da što pre uklone sporne panoe sa ovih saobraćajnica, koji predstavljaju opasnu prepreku za sve Nišlije. Banker radio je proverio kod nadležnih službi, da li su „panoi dobili saglasnost za postavljanje“, na šta je dobio odgovor da su bespravno postavljeni.

Portal Banker radija je januara već pisao na ovu temu. Tada su, kao i sada panoi služili za promocija predstava. Po svemu sudeći od januara do sada je promenjen repertoar i lokacija.

Banker radio

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *