S.A.R.S. i Proces oduševili publiku u rovu niške Tvrđave

Popularni beogradski bend „SARS“ (Sveže amputirana ruka Satrijanija) obeležava deset godina svog postojanja slavljeničkom turnejom, a sinoć su Nišlije imale priliku da uživaju u sjajnom koncertu koji je trajao skoro četiri sata.

sars-2
foto:mediapress

Koncert je nekoliko minuta nakon 20 časova otvorila niška grupa „Proces“, koja je zagrejala oko dve i po hiljada Nišlija za glavni događaj, a grupa „SARS“ po četvrti put družila se sa niškom publikom tokom prve dekade svog postojanja.

Odlična rasveta i sjajna akustika u rovovima tvrđave bile su više nego siguran recept da će publika uživati u sjajnom koncertu, a kako su nam rekli iz organizacije, među ljubiteljima ovog benda bilo je i fanova iz Bugarske.

„Lutka“, „Ti, ti, ti“, „Perspektiva“, „Lud“, „Rakija“, nezaobilazni „Buđav Lebac“,  bili su samo deo repertoara kojim je SARS skoro tri sata zabavljao nišku publiku u sjajnoj atmosferi. Ovom prilikom predstavljen je i repertoar sa novog „Poslednjeg albuma“, uprkos imenu, publika ne treba da brine jer će SARS nastaviti sa radom i u budućnosti, ali će mesto albuma bend biti koncentrisan na singlove.

(Mediapress) A. Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *