Sajam automobila sutra počinje u hali „Čair“

U organizaciji City Marketing Centra, a pod pokroviteljstvom Grada Niša, u Hali “Čair” u petak 04. oktobra sa početkom u 11 časova, svečano će biti otvoren jubilarni X Sajam automobila u Nišu. „Auto Moto Fest” Niš biće održan od 4. do 6. oktobra 2019. godine u niškoj hali „Čair“.

Ovu turističku manifestaciju u Nišu, koju svake godine poseti oko 30.000 ljudi sa juga Srbije, otvoriće Mladen Alvirović, urednik i voditelj decenijama najgledanije emisije o automobilizmu kao i revije „SAT”. Medijima će se obratiti i gradonačelnik Niša Darko Bulativić i direktor Sajma Oliver Paunović.

Vodeći svetski proizvođači vozila, delova i auto opreme na dve hiljade kvadrata, ponudiće ono najbolje što imaju. Ove godine više izlagača biće na parketu niške dvorane, a u ponudi će biti i novi zanimljivi dvotočkaši koji će prvi put biti izloženi u Nišu. Ono što će svakako obeležiti ovaj sajam su svakako i električni automobili, koji će se po prvi put naći pred publikom ovog dela Srbije. Distributeri najavljuju čak 5 srpskih premijera i veliki broj niških.

Sve dodatne informacije možete naći na oficijalnom sajtu Auto moto festa (sajamautomobila.com)

Promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *