Serija povreda niških motociklista

Dva dečaka, S.P.(16) i V.P(14), obojica iz sela Čokot pored Niša, povređeni su juče nakon pada s motora u ovom mestu. Pad se dogodio 18. aprila oko 14,30 sati, a odmah je reagovala Hitna medicinska pomoć.

Oni imaju povrede glave, vrata i ruku i nisu životno ugroženi. Posle prvog zdravstvenog zbrinjavanja nsu odvezeni na Dečiju kliniku u Nišu radi dalje dijagnostike – saopštili su nam iz Hitrne pomoći.

Lekari ove ustanove kažu da prema prvim znacima nisu konstatovali prelome vitalnih delova tela.

Motociklista (25) povređen je sinoć 14. juna u udesu u Nišu oko 21,05, a prevezen je u Urgentni centar, saopštili su nam iz Hitne pomoći u ovom gradu. Oni su nam kazali da je povređen poosle pada s motocikla.

To je četvrti niški motociklista za desetak dana, a koji je prošao sa povredama.

Lepo vreme je očigledno podstaklo mnoge ljubitelje dvotočkaša da provozaju motore tako da je povećan i broj povreda motociklista. Mladić koji se sinoć povredio nije životno ugrožen, ali smo ga svakako prevezli do Kliničkog centra radi dalje dijagnostike, rekli su nam u Hitnoj pomoći.

Prvi u seriji povreda se dogodio 5. juna kada su u niškom naselju Medoševac, braća povređena posle sudara s automobilom.

Tada su povređeni vozač (27) i suvozač (30) na motoru zadobili povrede na ekstremitetima i glavi, a ovih dana se oporavljaju od povreda.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *