Šešelj u Nišu: Velja Ilić, Kori i Zorana Mihajlović su baš za „Farmu“ – i to u kavezu!

-Zapadne sile imaju sve oštriji i oštriji kurs prema naprednjačkoj vlasti, a iz čega izvlačimo zaključak da su naprednjaci zajedno sa Aleksandrom Vučićem i Tomislavom Nikolićem, otpisani! Najpametnije je Vučiću da što pre raspiše izbore jer što duže bude čekao, biće u težoj situaciji zato što zapadne sile žele da ih što pre oteraju sa vlasti i taj rasplet će biti interesantan-rekao je danas lider Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj u Nišu gde je zasedao Okružni odbor ove partije.

seselj-konf
Foto detalj s današnje konferencije u SRS

On je rekao da su radikali trenutno druga stranka po rejtingu u Srbiji sa tendencijom da postanemo prvi. Šešelj je naveo da trenutno traje obnova infrastrukture stranke.

O gostovanju na Gašićevoj televiziji i Vitku Radomiroviću

Na novinarsko pitanje da li „otopljavaju“ odnosi sa naprednjacima, a s obzirom na to da večeras gostuje na TV Zona plus čiji je vlasnik sin aktuelnog ministra odbrane Bratislava Gašića.

-Ja sam već gostovao na televiziji čiji je sin vlasnik televizije, ali u Kruševcu. Ja lično ne znam da li je konsultovao oca, da li je potrebno da konsultuje oca, da li je morao to i kako je na to ministar reagovao. Eto, on nam je dao tu emisiju i u ovoj medijskoj blokadi lakše je bilo tu proći u „ministarskim“ televizijama nego kod Vitka (Radomirović-vlasnik TV Belami). Pa sad vi pitajte Vitka zašto je to tako. A, ako posle emisije stignem, možda i svratim do Vitka da to raspravimo- rekao je Šešelj.

SESELJ-DOCEK
Doček lidera danas ispred prostorija stranke

Na „Farmi“ sam rekao sve što sam želeo

-Bila je vrlo visoka gledanost, kažu da je gledalo dva miliona i 900 hiljada ljudi. Ja sam uspeo da ovladam situacijom na „Farmi“ i u ta dva sata sam rekao sve ono što sam mislio. Neki smotani političari to ne bi iskoristili, ali ja jesam. Kada već pitate za Farmu, ja bi mnoge zatvorio tamo da ne izlaze. Na primer Velimira ilića, Zoranu Mihajlović, Kori Udovički…Oni su kao stvoreni za rijaliti, još u kavezima da ih drže – rekao je na konferenciji za novinare Šešelj.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *