Širite praznično veselje: Novogodišnje dane provedite u ZOO Kutku sa Deda Mrazom, Vilenjacima i Sneškom

Kako se praznična sezona približava, važno je znati da duh praznika nije samo davanje poklona među prijateljima i voljenima. Širenje radosti i veselja potrebno je i vašim krznenim prijateljima u ZOO Kutku.

Posetioci će moći da uživaju u novogodišnjoj čaroliji, da prave čestitke, slikaju se, jašu konje 17, 18. i od 24. do 30. decembra, u vremenu od 18 do 21 časova. Ukoliko želite da učestvujete u ceremoniji dolaska Deda Mraza 17, 18, 24, 25. i 30. decembra, potrebno je da u ZOO Kutku budete najkasnije do 18.20 časova, kako bismo se svi zajedno družili sa njim. Ceremonija dolaska Deda Mraza je u 18.30 časova.

Ukoliko želite da Deda Mraz dodeli paketić vašem detetu, molimo vas da ponesete paketić i da ga predate vilenjacima u ZOO Kutku.

Setite se da je i životinjama uvek potrebna hrana. Tokom praznične sezone možete obezbediti životinjama o kojima se ZOO Planet brine dodatnu količinu hrane i možete pomoći da svaka životinja ima toplo i udobno mesto za dom tokom hladnih zimskih meseci. Možete donirati hranu i druge potrepštine koje su potrebne za brigu o životinjama.

Ne samo da ćete pomoći u zbrinjavanju životinja kojima je potrebna nega, već ćete i  širiti pravi duh novogodišnih i božićnih praznika.

Do početka programa 17. decembra, u ime Deda Mraza, udruženje ZOO Planet poziva sve građane da vide vilenjake i da se slikaju sa njima. 

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *