Skoro pola Nišlija nije glasalo, a ostali su ovako birali (tabela)

Klik za uvećanje

Na jučerašnjim predsedničkim izborima pobedio je Aleksandar Vučić. Na birališta u Nišu je izašlo 54,5 odsto biračkog tela. Većih incidenata nije bilo.

Na obrađenih 96,07 odsto biračkog materijala najviše glasova Nišlije su dale pobedniku Vučiću – 63.247. Drugi je Saša Janković sa 23.547 glasova, a treći Luka Maksimović, alijas Beli Preletačević koji je dobio 13.636 glasova. Ostali rezultati mogu se videti u tabeli.

foto: FB/Adriana Anastasov

Predsednik Srbije je izabran na pet godina. U Gradskom odboru je u čast pobede otvoren šampanjac. Zvezdan Milovanović, predsednik Gradskog odbora je zahvalio glasačima što su poklonili poverenje Aleksdandru Vučiću.

M.S.

3 Comments

 1. Od sad , nadalje i ubuduce ima da glasam SAMO za pobednici ! Shto mora da ispadnem glup u drustvo !
  Narodu je lepo a meni je sve kako treba… a ja se josh i bunim. Shto bolje i shto jache – ja sam uz svoj zadovoljni i prezadovoljni narod ! Od sutra pochinjem da kupujem „Melni“ pelene , kako i dolikuje penzioneru a ima i da konkurishem za radno mesto u „Yuru“ /Djuru/ i ostale firme koje tek ima da otvorimo ! Upisacu fakultet o drzhavnom troshku /opet/ za prekvalifikaciju jer doktorat SVI imaju !
  Zatvorishe „Zhish“ inache bi upisao i sina i unuka i praunuka – tu je bhuducnost a ne tamo gde svi idu !
  A poljoprivreda „plache“ …
  neuteshno a znam i sve agrotehnichke mere , samo mi fali alat /ni Cigani, braca Romi, ga ne prave-ne isplati im se…gube na supstanci/.
  Zato,ljudi,braco,ispisnici,
  kolege,drugari, pasazheri…
  radite shta znate i shto ne znate al’ glasajte kao i ja… u buduce. Zaboravite svoje gluposti i pogreshke iz rane mladosti i okrenimo se svetloj buducnosti i perspektivi. Za moje, naredne 40.god. reshio sam da prozhivim kao osoba – dostojanstvena i vredna divljenja… s’ 25.000.din penzije ! A shto pa da ne…imam za vodu , u Nishu na „Nishavi“, hleb mi i ne treba – jeo sam pre 3 dana, porez na imovinu sam platio a za ubuduce, ako imam platicu a ako ne…pa tu je sud!!! Ima da mi uzmu stan i isplate mi „pravichnu nadoknadu“, chim izvrshitelji naplate „svoj rad“ a mene ima me vidite kao pobednika – u „Pobefinu ulicu“. Mozhda neci u ruku da imam sheshir vec beretku a mozhda i fishek od „Narodne novine“ i kao znak raspoznavanja /ne cvet u reveru/ , vec ispruzhena ruka i umilni glas : „Udelite , dok imate a sutra cemo mi vama“ !
  Izvinjavam se , ponela me pobednichka euforija i van sebe sam ,od srece! ‘Teo sam da pozovem trubachi i da proslavim ali su oni svi vec bili „bezecovani“!I sada u postmodernoj i postizbornoj tishini,sam slavim, nashu izbornu pobedu , slavno i dostojanstveno . Prekinuh slavlje,samo da se pohvalim

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *