Slikama do turista: Niš iz drugog ugla (foto)

Završna izložba fotografija neformalne grupe „Ni Foto“ u okviru projekta „NiFo turizam“ biće otvorena 12. maja u Oficirskom domu, u prostorijama Kancelarije za mlade, sa početkom u 18 sati.


Biće izložene fotografije nastale tokom proteklih meseci, koje predstavljaju turističke potencijale Niša, ali i fotografije koje opisuju svakodnevnicu Nišlija.

Naše fotografije odslikavaju svakodnevni život, sve što život čini čudersnim, male i velike stvari, trenutke i događaje, pojave. Fotografije odslikavaju našu inspiraciju momentima i detaljima iz okruženja koje većina i ne primećuje. Na našim fotografijama, možete videti prizore iz Niša i pomisliti da se radi o nekoj svetskoj metropoli, takođe ćete se zapitati da li je na fotografiji brazilska favela, a saznati da se radi o Nišu, ističu iz organizacije.

Fotografije grupe “Ni Foto” nalaze se u jedinstvenom onlajn Turističkom foto vodiču, kao i na info tabli, koja će u saradnji sa Turističkom organizacijom Niša biti postavljena na nekom prometnom mestu za turiste.

Projekat “NiFo turizam 1” neformalne grupe “NiFoto” u partnerstvu sa “Zeleni ključ” podržan je od strane Ministarstva omladine i sporta, kroz program “Mladi su zakon”.

D.V.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *