SNS Niš: Podržavamo politiku Aleksandra Vučića

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš u potpunosti podržava politiku koju vodi predsednik stranke i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, kao i politiku Vlade Republike Srbije, saopštio je danas popodne vrh ove stranke u Nišu.

Gradski odbor Srpske napredne stranke traži od Vlade Republike Srbije kontinuirano ulaganje, kao i do sada,u grad Niš. Niš je Srbija, Srbija je Niš, a Niš i Srbija nikada neće biti na suprotstavljenim stranama ni po jednom pitanju, naveli su čelnici ove stranke u Nišu.

Oni kažu da „posle godina beznađa, pljačkaški hprivatizacija i politike devastacije Niša i juga Srbije, koju su vodili naši prethodnici, Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije omogućili su saobraćajno povezivanje Niša sa svetom, ulaganjima u drumsku, železniičku i avio-saobraćajnu infrastrukturu.

Rukovodstvo SNS Niš – foto: Z. Milovanović

Otvaranjem nove zgrade Kliničkog centra Niš,AleksandarVučić svrstaoje Niš na svetsku mapu zdravstvene nege. Politika privlačenja stranih investicijakoju vodi predsednik Aleksandar Vučić i borba za svako radno mesto omogućile suotvaranje fabrika „Leoni“, „Cumtobel“, „Imi“ i drugih kompanija u kojima su zaposlenje pronašle,i tek će pronaći,hiljade Nišlija, saopštava SNS Niš.

Grad Niš želi da Republika Srbijau budućem periodu uloži još više novca u razvojne i infrastrukturne projekte u Nišu, omogući privlačenje još više stranih investicija i otvaranje novih radnih mesta.

Predsednik Aleksandar Vučić je građanima Niša garancija da će Republika u naš grad uložiti sve ono što je u prethodnim decenijama propušteno da se uradi, zaključuju iz ove stranke.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *