SNS prva na Medijani, ali opozicija ima velike šanse da postane vlast

Prema preliminarnim podacima niških stranaka i Opštinske izborne komisije, Srpska napredna stranka osvojila je 10, koalicija oko DS 6, Dosta je bilo 5, SPS 3, GG“Isakreno za Niš“ 2 i DSS-Dveri 1 mandat za odbornika u opštini Medijana, a na ponovljenim izborima koji su se danas održali na 48 biračkih mesta.

rezult

Ovaj rezultat govori da SNS ima jedan mandat manje nego na prošlim izborima i da je i dalje najača politička grupacija u najvećoj opštini u Srbiji pored Novog Beograda. Koaliciju mogu da oforme i DS-DJB sa nekom od stranaka koje su „prešle“ cenzus i budu vlast u Medijani, ali to isto može da učini i dosadašnja koalicija tako da od pregovora narednih dana zavisi ko će vladati opštinom od oko 123.000 stanovnika.

gradjanin.rs

4 Comments

 1. Hoćemo Miloša Sekulića za većnika GO Medijana, jer bi to dovelo do razvoja opštine. Ovako će on u Skupštini Grada biti uskraćen za mogućnost dominantnog razvojnog uticaja.

 2. Sad , kada se opozicija „ujedini“ – IMA SVI DA PREDJU
  u SNS-ovce ! Nisu ludi da gube od „položaja“ a od lovu i
  da ne pričamo…tj. da ne pišem !
  Prve šes* stranke – odoše , tamo odakle su i potekle !
  „Gde je voda tekla – opet će“ !
  Pošto živimo u NIŠ , aj* u po neku banku /10.dinara SRPSKIH/ po čoveku – da se kladimo /da će prelete/ a ko dobije opkladu- nema da prima JEDNOKRATNU POMOĆ !
  Što li je zovu „JEDNOKRATNA POMOĆ“ ? Možda , zato što je prime JEDNOM U ŽIVOTU i…nikad više !

 3. Ne zaboravimo. Jedino je UPSS razotkrio prljave metode kojima se, preko JKP i JP, služi niška vladajuća sekta. Nikakva „opozicija“ to nije uradila. U Nišu (i u Srbiji) nema prave opozicije. Njihove šefove je kupio SNS i uhlebio ih u JKP i JP za dobre pare i nikakav rad. Pogledati Medijanu, elektrodistribuciju… Nekima poklonio, pod stare dane, diplome. Šta je „opozicija“ uradila da ne bude donesen robovlasnički zakon o radu? Ništa. Kako je pomogla UPSS-u u njegovoj teškoj borbi protiv gradske vlasti? Nikako. Protiv „opozicije“ vlast nije podnosila krivične prijave. Protiv UPSS-a jeste. Ko je podneo krivične prijave zbog nenamenskog trošenja budžeta, po izveštaju DRI? Samo UPSS. „Opozicija“ je i tada kukavički ćutala. Ko je raskrinkao, zahvaljujući praznoj stolici, kriminalne radnje u toplani? Samo UPSS. Ko je smanjio jediničnu cenu grejanja? Samo UPSS. Ima još mnogo toga da se kaže. Ko je umanjio, upornim protestima, rejting esenesovaca u Nišu, te su, na nivou Srbije najmanje glasova dobili i pokrali? Samo UPSS. Dakle, sva politička čaršija je protiv UPSS-a, koji jedini u ovom gradu štiti interese građane. Da se zna!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *