SNS raspušten u Nišu, sutra dolazi Radomir Nikolić?

Vrh Srpske napredne stranke odlučio je večeras da raspusti Gradski i opštinske odbore te partije u Nišu, a sutra se očekuje dolazak Radomira Nikolića, predsednika Izvršnog odbora partije u grad gde će se odlučiti u kome pravcu će “ploviti” vladajuća partija u Nišu. Ovo nam potvrđuje Žarko Đorđević, član SNS koji se pobunio protiv dosadašnjeg (ne)razvoja stranke.

sns-nis

Žarko Đorđević
Žarko Đorđević

Pitate me šta to znači – Pa to znači da smo sada u Nišu svi na istim pozicijama. Svi smo jednaki. Jedan poverenik biće zadužen da sprovede izbore i to je hteo ceo SNS u Nišu, sem dosadašnjeg Gradskog odbora u kome su sedeli članovi čiji rad bi trebalo da se preispita – kaže Đorđević.

Ovu promenu u Gradskom odboru su mnogi shvatili kao smenu dr Zorana Perišića s mesta glavnog čoveka SNS u Nišu što je teoretski tačno, ali dok se ne imenuje novi, on će biti na tom mestu. Izbori će pokazati koja od dve struje ima veću podršku u Nišu.

M.S.

5 Comments

  1. Da smo pametni, sledeći korak bi morao da bude stavljanje ad acta celog esenesa i stroga kontrola svih drugih partija. Sve su partije stvorene na isti kalup – krađa i otimačina pokrivene demagogijom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *