Srećko udomljen, „seli“ se u Beograd

Nakon plemenitog gesta Nišlije Aleksandra Neškovića koji je posle tri dana uspeo da malog psa izvuče iz bunara, o čemu je Građanin.rs pisao, Srećkova priča dobija srećan kraj.

srecko
Apel Neškovića da se javi neko ko je u mogućnosti da Srećku pruži bezbedan dom, nisu dugo bili neuslišeni. Posle samo sat vremena javio se zainteresovani sugrađanin koji je te večeri preuzeo psa.

Kako je Boban Sibinović, Srećkov novi prijatelj trenutno u Beogradu te večeri njegova sestra Jelena i majka Vesna, došle su da pokupe malog psa. Srećko se trenutno nalazi u kući sa velikim dvorištem u selu u okolini Niša, Gornjoj Toponici, a nakon veterinarskih pregleda u narednoj nedelji uputiće se u svoj novi dom u Beogradu.

– Imam dvogodišnjeg sina, koji je već iskazao veliku ljubav prema životinjama. Kada sam pročitao tekst odmah se u meni javila želja da Srećko bude naš pas. Želim da svom sinu od prvih koraka usadim osećaj odgovornosti i ljubav prema životinjama. Posle svih trauma koje je ovaj pas preživeo mislim da će se u našem dvorištu osećati kao kod svoje kuće. U narednim danima pas će ići na veterinarske preglede i vakcinaciju a onda sa nama u svoj novi dom, rekao je Sibinović.

srecko-b

Alpinistička oprema uvek spremna da pomogne

Nakon pisanja o spasavanju Srećka u komentaru na sajtu javio se još jedan dobri samarićanin koji apeluje na sve koji se nađu u sličnoj situaciji da mu se obrate.

– Ukoliko se bilo ko zadesi u sličnoj situaciji kao što je ova sa psom Srećkom, možete me slobodno kontaktirati na broj 063472910. Alpinističkom metodom dolazim da pomognem bilo kome ko se nađe ugrožen, bilo da se radi o životinji ili ljudskom biću, poručuje Dejan Popović.

Aleksandar Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *