Srpska radikalna stranka podržava borce

Toplički okrug Srpske radikalne stranke pružio je podršku borcima prošlih ratova na tribini koja je održana u Skupštini grada Niša, a koju su organizovale boračke organizacije.

Tema je bila ostvarivanja prava boraca i ratnih vojnih invalida. Učešće je između ostalih uzeo i predsednik Topličkog OO SRS-a Zvezdan Ristić. U prepunoj sali, govorili su predstavnici više boračkih organizacija iz Zrenjanina, Valjeva, Niša, Кuršumlije i još nekoliko gradova.

Čule su se razne ideje kako se organizovati i ostvariti ono šta su borci zaslužili. Bilo je reči i o već postignutim rešenjima u pojedinim lokalnim samoupravama.

Кao odlikovani ratni veteran, apsoluno i lično ali kao i kao predstavnik Srpske radikalne stranke podržava ciljeve o kojima se govorilo. Borci, ratni vojni invalidi ali i porodice poginulih nemaju status i priznanje društva kakvo su svojom ispoljenom žrtvom zaslužili.

Prisutni su upoznati da poslanik SRS-a, general Božidar Delić uveliko radi na predlogu zakona koji će biti upućen u skupštinsku proceduru i koji će rešiti veliki broj nepravdi o kojima se govorilo kao i da će oni koji su svoje živote stavili u službu odbrane Srbije uvek imati pouzdanog partnera kako u odbrani zemlje tako i podršci da u miru ta žrtva bude adekvatno vrednovana, navodo se u saopštenju OO SRS Topličkog okruga.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *