Stanković o pretnjama njemu i porodici: Ne idemo nikuda, ovo je naš grad

Narodni poslanik i kandidat za gradonačelnika Niša ispred koalicije ,,Biramo Niš” Đorđe Stanković kazao je da je njegova porodica već godinama pod pritiskom, ali da je sada došlo do vrhunca kada je dobio upozorenje da izmesti porodicu iz Niša. Stanković kaže da mu je rečeno da mu sledi „pakovanje priča“ i da je bolje da ga nema, a da ženu i decu pošalje van grada. Poručuje da je Niš njegov grad i da on i njegova porodica ne idu nikuda.

Kandidat za gradonačelnika Niša ispred koalicije ,,Biramo Niš” ističe da će se boriti, da neće podleći pritiscima kao i da ima veliku podršku porodice koja godinama trpi pretnje. Ono što je započeo, kaže Stanković, isteraće do kraja i poručuje i da ne dozvoljava da se preti i otima sloboda Nišlijama.

„Rečeno mi je citiram „Sledi ti pakovanje, priča o tvom bratu, majci i tebi. I bolje ti je da te nema, a da tvoju ženu i decu pošalješ van grada“. Ali ja ne idem nikuda, ovo je moj grad i moja porodica ostaje sa mnom. A kada pobedimo neću dozvoliti da ikad iko više preti porodicom i napadima na njihovu decu, jer želim da živim u normalnom gradu i normalnoj zemlji“ – rekao je Stanković.

Dodaje da mu je februar prošle godine obijena i opljačkana porodična kuća, i uništen nameštaj i da još uvek nema epiloga istrage, kao i da o ovome do sada nije pričao jer ne želi da na taj način stvara svoj politički kredibilitet.

„Crni blindirani automobili dežuraju noću ispred kuće što je zabeleženo i kamerama 18. avgusta prošle godine. Komšije su me takođe obavestile da se ispod mog vozila nalaze neki papiri koju su goreli. Pozvao sam policiju, napravili su zapisnik, ali mediji nikad nisam obavestio“ – kaže Stanković.

Zaključuje da medijska hajka na njega ne staje od februara ove godine kada je postavio pitanje zašto je Aleksandar Vučić nosilac svih listi i od kada je u Strazburu rekao da u Nišu pobeđuje opozicija ako Aleksandar Vučić ne bude nosilac liste.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *