Stanovnici Stevana Sinđelića blokirani radovima i vodom na prilazu naselju

Stanovnici naselja Stevan Sinđelić u Nišu muku muče poslednjih meseci da dođu do svojih stanova jer se na prilazu sakuplja tolliko vode da se nakon svake kiše stvaraju velika jezera. To možda i ne bi bio veliki problem da im posle početka radova u naselju na Tehnološkom parku to nije jedini put do kuće.

U ovim stanovima žive naučni radnici i pripadnici bezbedbosnih službi s porodicama kojima trebaju gumene čizme da prođu ovaj put.

Ma i kada nema kiše, ima blata. U tom delu se jednostavno nalazi jedna velika rupa koja zadržava vodu, a na drugoj strani su građevinske mašine tako da tamo ne možemo da prođemo, a ni ovde. Potrebno je neko iz vlasti samo da kaže da se za jedno prepodne asfaltira taj potez od pedesetak ili 100 metara da bi imali normalan prilaz domovima. Radovi na parku će da potraju tako da ste strane ne možemo, a ovde je voda i blato. Ispada da smo apsolutno blokiraji – ističe Rade J. koji je medijima u ime par porodica poslao slike i kratak opis problema.

Ostaje nada da se u narednih nekoliko dana vide vlasničko pravni odnosi i da se makar ako ne asfaltiranjem, što bi bilo rešenje problema, na tom mestu baci tucanik da se voda ne bi sakupljala i stvaralo blato.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *