Stefan Jović potvrdio za „Građanin“: Igram danas!

Srpski reprezentativac iz Niša, Stefan Jović potvrdio je za „Građanin“ da će večeras igrati finalnu utakmicu na Evropskom prvenstvu u Turskoj. Košarkaška reprezentacija Srbije se plasirasla u finale gde će večeras od 20:30 sati odmeriti snage sa timom Slovenije (RTS 1).

Stefanova poruka

Jović je povredio zglob na utakmici sa Rusijom i to toliko da su ga saigrači doneli do svlačionice. Domaći komentatori su rekli da bez Jovića reprezentacija Srbije protiv Slovenije ima mnogo manje šanse tako da je ova kratka Jovićeva potvda od izuzetnog značaja za ekipu Srba.

Reprezentaciji Srbije koju vodi, sada se već može reći, svemogući Saša Đorđević je ovaj plejmejker od izuzetne važnosti jer je deo ekipe koja je ranije nabrojala uspehe, a čiji članovi se sada u Turskoj nisu našli na parketu. Zato ovaj Nišlija pored svoje ige uliva stabilnost u srpski tim.

Na večerašnjoj utakmici neće biti „lakih poena“ jer u poletnoj Sloveniji ne samo da učestvuju tri Srbina već zato što bi eventualna pobeda bio prvi veliki uspeh od raspada stare Jugoslavije.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *