Stojanović: Prihvatam funkciju v.d. direktora Gradske toplane

Odbor za imenovanje Skupštine grada Niša, predložio je Zorana Stojanovića, dosadašnjeg predsednika opštine Medijana za mesto vršioca dužnosti u JP“Gradska toplana“ jer je dosadašnji Slobodan Maksimović pod optužnicom za korupciju zbog toga što je učestvovao u davanju dozvola za nelegalno priključivanje zgrada na toplovode.

Zoran-Stojanović
Zoran Stojanović

Gradska toplana je „vruć krompir“ zbog nejasnih računa koji su obračunavani građanima i drugih stvari. Zoran Stojanović kaže da neće govoriti o prvim potezima  dok se predlog ne verifikuje na Skupštini grada Niša. On saopštava kratko za „Građanin“ da će prihvatiti ovu funkciju.

Od predloga do konačne odluke ima dosta procedure tako da o nekim potezima ne mogu da pričam. Na pitanje da li prihvatam, pa potvrđujem to jer kao stranački čovek i osnivač stranke u Nišu dužan sam da učinim sve da građanima bude bolje kroz naše poteze – kaže Stojanović.

Prva sednica novog saziva Skupšptine grada Niša zakazana je za 6. jun tako da nije poznato da li će tada ili kasnije biti Stojanović „na dnevnom redu“.

M.S.

3 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *