Studenti: Bahato parkiranje autobusa na prilazu pešačkog prelaza

Studenti Mašinskog fakulteta u Nišu poslali su nam sliku autobusa prevoznika „Lasta“ koji se parkirao, u najmanju ruku se može reći, neprimereno.

(klik za uvećanje)

Autobus je zagradio prilazni deo pešačkog prelaza u Beogradskoj ulici. Studenti koji su nam poslali sliku kažu da su na ovako parkirano vozilo, naišli jutros.

Mi imamo ogromnih problema ne samo sa parkiranjem autobusa nego i sa ulaskom na peronski deo autobuske stanice. Ovaj autobus se sigurno na kratko parkirao tu jer nije imao gde, ali svakako da će poslovodstvo saznati za ovaj slučaj. Zasigurno se to više nikada neće dogoditi jer do sada nismo imali pritužbe tako da je ovo zaista pojedinačni slučaj– rekli su nam u poslovnici „Laste“ u Nišu.

Uz sliku koja nam je stigla, apeluje se na sve vozače da vode računa kako parkiraju, ali i kako voze Beogradskom ulicom jer se često događaju saobraćajne nesreće.

M.S.


Dovezao košarkaše pa nije imao gde da parkira

Iz „Laste“ su nam se javili naknadno, objasnivši da je ovaj autobus dovezao jednu od košarkaških ekipa koja učestvuje na Kupu Radivoja Koraća, kao i da je odmah premešten s tog mesta.


 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *