Svađa u niškom SNS završila na sudu

Svađa u niškom Mesnom odboru Srpske napredne stranke, opštine Crveni krst gde su se prozivke završile psovkama, završila je na sudu. Na sastanku koji je održan u Mesnoj kancelariji „12. februar“ korišćene su reči kao što su „droljo“, „kurvetino“ i slično.

Posle verbalnog napada, članica ove stranke u Nišu S. J. odlučila je da „presavije tabak“ i podnese tužbu protiv M.P. za koga tvrdi da joj je pred dvadeset svedoka naneo duševnu bol pa je zato svađa završila u Palati pravde.

Ja sam samohrana majka dvojice momaka i čekam sedmu operaciju zbog kancera tako da sam morala da tužim M.P. jer me je pred tolikim ljudima obrukao. Meni su bivši gradonačelnik Perišić i sadašnji Bulatović mnogo pomogli oko pomoći i slično jer živimo u staroj kući. Sada sam na mesnom odboru zatražila da mi se na neki način popravi krov. Posle prepirke, on je ustao i nazvao me pogrdnim imenima zbog čega me je sramorta jer je tu prisustvovao ne mali broj članova. Zato sam ga i tužila sudu. S ovim stranka nema ništa, to je građanska parnica, iako je „gospodin“ zadužen za socijalna pitanja nas građana – rekla je S.J. iz bolničke postelje.

Ona je dodala da se M.P. nije pojavio na prvom ročištu ovog suđenja.

M.S.

foto: SNS/facebook

1 Comment

  1. Dakle, onaj ko nije član SNS-a ne može da računa na pomoć pri lečenju (ružno i tužno iskustvo moje nepartijske porodice), niti da mu se popravi krov uz pomoć partije?!? Mizerno i sramota. Uredniku pitanje: Čemu skrivanje identiteta inicijalima? Nisu maloletnici, već su narodni izbornici i kao, takvi, odgovorni javnosti imenom i prezimenom. I to za sve što rade javno. Partijski sastanak je javna aktivnost. Ovako, kao anonimusi sede na javnim izbornim i partijskim stolicama zarad privatnog interesa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *