Sveopšte vređanje na skupštini Niša – Palminoj odbornici oduzeta reč

Odbornici Jedinstvene Srbije na čijem čelu je Dragan Marković Palma oduzeta je reč danas na sednici Skupštine grada Niša jer je uvredila odbornika „Iskreno za Niš“, generala Momira Stojanovića. Ona je rekla da „on nije dobio generalski čin kao pošteni generali u Srbiji nego na sudu“.

Jelena Đorđević sa članovima svoje odborničke grupe

Posle toga joj je Rade Rajković, predsedavajući oduzeo reč i proglasio pauzu.

Vi(Momir Stojanović) ste i na ranijoj skupštini pričali to isto i to bez argumenata. Pričate o „Objedinjenoj naplati“ i „uhvatili“ ste se za direktoricu, a niste rekli da ta firma nema službenih putovanja, dnevnica, da je od 140.000 dinara reprezentacije realizovano 99.000 dinara. Vi očigledno imate nešto protiv te žene i to kako ste dobili generalski čin na sudu, a ne kao svi naši pošteni generali je pitanje za sebe. Šta ste radili bivšem direktoru Vodovoda – rekla je Đorđevićeva, posle čega joj je oduzeta reč.

Govori se o odbornici koja je u Skupštinu Niša ušla posle izbora kao odbornica Pokreta „Dveri“, a odmah nakon toga je preletela u Jedinstvenu Srbiju. Inače, bila je dugo na mestu predsednice Komisije za socijalnu zaštitu kao predstavnica „Dveri“ u opštini Medijana gde je imala plaćenu funkciju.

Momir Stojanović

Momir Stojanović je pre toga rekao, odnosno ukazao gradoačelniku da je direktorka objedinjene naplate raspisala nabavku za mobilnim telefonom u vrednosti od 130.000 dinara.

On je ukazao, a o čemu će sigurno biti još napisa, da se bivši direktor „Parking servisa“ Marko Janković nalazi na listi ljudi koji su morali da plate ekstraprofit i da besplatno daje tri parking mesta TV „Kopernikus“, čiji je vlasnik prvi čovek Srpske napredne stranke u Nišu, Zvezdan Milovanović. Naveo je bahate troškove u JKP“Gorica“ za kožnu torbu i da su po nalogu SNS, čiji je bivši član, dve radnice primljene, a potom dve stalne radnice, otpuštene…

Pre toga je između Stojanovića i gradonačelnika Niša, Darka Bulatovića bilo spominjanje zapošljavanja bližih srodnika i slično. Bulatović je rekao da će preispitati sve ove Stojanovićeve navode.

M.S.

6 Comments

  1. Ха ха ха, а како је дотична добила одборнички мандат, преко Двери и одмах побегла код Палме за радно место, и она сада прича како су други добили нешто…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *