Takmičenje u brejk densu i basketu na manifestaciji hip-hopa „Dođi na amfi vol 5“

Manifestacija hip-hop kulture „Dodji na amfi vol 5″  koja se održava u okviru Letnjeg festivala bezbednosti mladih počinje u petak, 22. jula od 17 časova, a zvanično otvaranje je zakazano za 20 sati na amfiteatru na nišavskom keju.

dodji-na-amfi

Najvažnije je podizanje svesti kod mladih. Ovom manifestacijom kroz razne radionice pokazujemo mladima kakve posledice može imati nasilje“, rekao je predsednik Kancelarije za mlade Grada Niša Stevan Živković.

Dođi na Amfi objedinjuje različite vidove hip-hop kulture – od grafita do stripa i break dance-a. Mladi umetnici će takođe imati priliku da se predstave publici i na taj način dobiju podršku i promociju. Ove godine, nastupaju i VIP, Furio Djunta, Demonio, Rimski, Corona, Fox kao i mnogi drugi. Pored nastupa navedenih izvodjača odrzaće se takmičenja u 3 kategorije: Break dance battle, Free style battle i 1 na 1 takmičenje u basketu.

dodji-na-amfi2

„Želeli smo da mladima u Nišu priuštimo interesantno leto. U okviru Letnjeg festivala bezbednosti mladih biće organizovane brojne radionice i manifestacije. Najzanimljivije biće Dođi na Amfi vol 5 i Igre na vodi“, rekao je Nikola Božanović iz KOM 018.

Ovu manifestaciju podržali su Grad Niš i Kancelarija za mlade Grada Niša.

Marta S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *