Teniserke niške akademije Živković najbolje u regionu

Na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) proteklog vikenda je odigrano finale Ekipnog prvenstva regiona istočne Srbije (TSIS) u konkurenciji teniserki do 14 godina. U finalu su se sastale dve najbolje ekipe regiona, a to su Teniska akademija Živković i Teniski klub Magnet iz Knjaževca. Za nišku akademiju igrale su Anja Stanković, Mina Milosavljević i Sara Milosavljević, a za ekipu iz Knjaževca su nastupile Sofija Krtić, Marija Kukić i Jana Milosavljević.

Sa leva na desno: Sara, Mina, Anja sa finalistkinjama iz Knjaževca

Finale se igralo po principu tri pojedinačna meča i jednog u parovima. Pobedu su odnele više nego ubedljivo teniserke Teniske akademije Živković u ukupnom skoru sa 4:0 i na taj način opravdale ulogu favoritkinja.

„Sjajna partija naših teniserki, zaslužena pobeda i titula najboljih u regionu. One su se samo pridružile brojnim odličjima koje ovih dana osvajaju i najmlađi i nešto stariji teniseri i teniserke naše akademije.“ – istakao je Nikola Živković, predsednik TAŽ-a

Niške teniserke su ovom pobedom izborile plasman na završnicu Ekipnog prvenstva Srbije koje će se igrati u septembu u Beogradu.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *