Teniski turnir za nagradni fond od 10.000 dolara u Nišu

Na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) od 2. do 10. jula igraće se FJUČERS u ženskoj – seniorskoj kategoriji. Radi se o turniru čiji je nagradni fond 10.000$.

taž
Foto: TAŽ

Kvalifikacioni deo turnira počinje u subotu 2. jula, dok će glavni deo turnira početi u utorak 5. jula. Za prvi reket turnira boriće se teniserke iz 36 država (Srbija, Rusija, Slovačka, Francuska, Ukrajina, Bugarska, Austrija, Turska, Češka, Južnoafrička Republika, Japan, Velika Britanija, Holandija, Makedonija, Rumunija, Poljska, BIH, Švedska, Italija, Hrvatska, Norveška, Švajcarska, Španija, Izrael, Ekvador, Indija, Kipar, Slovenija, Argentina, Nemačka, USA, Belorusija, Belgija, Danska, Letonija, Maroko) i tih dana će TAŽ biti teniska prestonica Srbije. Početak programa na turniru je predviđen za 10 sati i ulaz je slobodan.

 TAŽ je za samo 8 godina rada stvorio veliki broj takmičara i takmičarki od najmlađeg uzrasta do nivoa seniora i seniorki koji postižu brojne rezultate počev od toga da je ženska ekipa šampion države do 16 i 18 godina, a vicešampion u konkurenciji seniorki, dok je muška ekipa Teniske akademije Živković seniorski vicešampion.

Teniska akademija Živković – TAŽ je počeo sa radom aprila 2008. godine kao prva teniska akademija u Srbiji sa dva teniska terena. TAŽ danas ima 10 teniskih terena.

gradjanin.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *