Testiranje inteligencije Nišlija u organizaciji Mense Srbije

Mensa Srbije organizuje prolećno testiranje inteligencije u Nišu, u nedelju, 14.5.2017. godine, u prostorijama gimnazije “Bora Stanković”,(ulica Vožda Karađorđa 27 sa početkom od 10h).

KLIK ZA UVEĆANJE

Testiranju mogu pristupiti osobe koje su navršile 17 godina, pod uslovom da nisu rešavale test Mense u prethodnih godinu dana i ne više od 3 puta u životu.

Naknada za testiranje iznosi: 1000 dinara za zaposlene, 700 dinara za učenike, studente, nezaposlene, penzionere. BESPLATNO je za dobrovoljne davaoce krvi koji su krv dali u toku 2017. godine.

Naknada za testiranje može se platiti i na licu mesta, pre početka samog testiranja uz prilaganje odgovarajućeg dokumenta na osnovu koga se može utvrditi da li pripadate nekoj od povlašćenih kategorija.

Više informacija o samom testiranju imate na linku: www.mensa.rs ili možete kontaktirati lokalnog koordinatora Mense Srbije u Nišu, Milana Petrovića putem e-maila: milance.petrovic@gmail.com.

gradjanin.rs

1 Comment

  1. Nije potrebno testiranje , džabe je bacati pare – organizujte još jedno glasanje i ako pobedi SNS … zna se ko smo i čemu smo !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

© 2022 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266