Tinejdžeri vozilom razvalili ogradu mosta pa odbili pregled na Dečjoj klinici (foto)

Dvojica maloletnika starosti od 16 i 17 godina u utorak oko 3,00 sata udarili su vozilom „Fiat Marea“ u ogradu betonskog mosta u Nišu i jedan njen deo odvalili iz betonskog dela. Srećom na šetališnom delu tada nikoga nije bilo, a njih dvojica su prošli sa lakim povredama.

Reč je o vrlo frekventnom mostu za pešake i za automobile koji se nalazi kod zgrade bivšeg konzulata Grčke u ovom gradu.

Puklo je kao grom iz vedra neba u noćnoj tišini. Mislila sam da se most ruši – kaže nam jedna od žena koja stanuje prekoputa mosta. Kako smo naknadno nezvanično saznali, „Fiat“ je došao iz jednosmernog pravca keja tako da su iz suprotnog pravca pokušali da levo skrenu na most, ali to vozaču nije uspelo pa je udario u ogradu mosta.

I zaista po tragovima se vidi da je izbegnuta veća nesreća jer su uspeli da ogrebu betonski deo trotoara pre nego što su razvalili deo ograde mosta.

Hitna medicinska pomoć ih je odvezla ipak do Kliničkog centra(KC) radi detaljnog pregleda.

Oni su dovezeni na Dečju kliniku gde je ustanovljeno da nemaju ozbiljnih povreda, ali su odbili prijem radi detaljnijeg pregleda – rekli su nam u KC Niš.

Policija je obavila uviđaj i kako nam je rečeno, prosledila slučaj Višem javnom tužilaštvu. Za sada nije poznato da li je vozač bio pod dejstvom alkohola.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *