Tragedija: Poginula dva vojnika kada je na njih naleteo šleper

Dvojica vojnih policajaca poginula su sinoć oko 22,40 sati na autoputu Niš – Beograd kod Aleksinca, naspram mesta Draževac kada je na njih naleteo šleper dok su oni bili na zaustavnoj traci autoputa.

Tragedija se dogodila kada su se vojnici zaustavili svoje vozilo i iz nekog razloga izašli iz njega. U tom trenutku je na njih iz pravca Beograda ka Nišu naleteo šleper tako da im nije bilo pomoći.

Oni su se kolegama išli autoputem u dva džipa marke “puh”, ali su se u jednom trenutku zaustavili u zaustavnoj traci, sa upaljenim rotacionim svetlima, verovatno jer je vozač jednog terenca posumnjao na kvar.

Dvojica nastradalih su, pretpostavalja se, bili ispred vozila kada je na njih naleteo teretni kamion, beogradskih registarskih oznaka, koji se takođe kretao ka Nišu. Kamion koji je pokosio dvojicu vojnika zaustavio se tek više od 50 metara od mesta nesreće. Na samom šleperu bilo je vidljivo oštećenje na desnoj strani kabine, kojom je i udario i usmrtio vojnike. Kako je došlo do tragedije, da li vozač nije video vojnike pored vozila koja su navodno imala upaljena rotaciona svetla ili se strašna tragedija odigrala drugačije, znaće se po okončanju istražnih radnji, navodi beogradski list „Kurir“.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *