Tretman komaraca kad mu nije vreme

Da zaprašivanje protiv komaraca i krpelja zna da bude komplikovan, a isto tako i unosan posao dokaz je aktuelna SNS vlast u Nišu. I ne radi se zaista o nekom komplikovanom projektu, koji je očigledno problem naprednjačkoj vlasti kada bi trebalo blagovremeno sprovesti javnu nabavku i tendere i izabrati firmu, već se radi se o zakasnelom zaprašivanju protiv komaraca. Prvi tretman je trebalo raditi na proleće ove godine, a urađen je 23. i 24. avgusta. Drugi tretman se radi ovih dana, dakle sredinom septembra meseca, krajem leta, kad mu nije vreme“, kazao je Slaviša Dinić, poverenika GO Zajedno u Nišu.

Slaviša Dinić, poverenika GO Zajedno u Nišu: Za niške naprednjake na vlasti i zaprašivanje protiv komaraca je komplikovan posao

Opravdano se postavlja pitanje gradskoj vlasti – zašto tek sada i ko je odgovoran za to? I zašto da građani Niša, sada, kada su ih komarci izujedali tokom leta, plaćaju milionske vrednosti iz svojih džepova?

Jedino je jasno da je niškoj vlasti stalo do toga da se zaprašivanje uradi po svaku cenu. Jer da je zaštita građana u pitanju, sigurno bi bilo urađeno blagovremeno“, istakao je Dinić.

Gradski odbor Zajedno u Nišu, opominje nadležne i gradsku vlast da pre svega blagovremeno obaveštavaju i upozoravaju naše sugrađane o merama bezbednosti kada se rade zaprašivanja, da se ubuduće rade blagovremeno, kada im je vreme i kada su efekti najbolji, a ne pošto-poto da bi zadovoljili svoje nalogodavce.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *