Trojica muškaraca silovala devojčicu (15) u Nišu

Tri muškarca uhapšena su zbog sumnje da su silovali 15-godišnju devojčicu 8. jula oko pola dva ujutro. Prema nezvaničnim informacijama, silovanje se nije dogodilo u kafiću, restoranu ili sličnom javnom mestu nego u nekom stambenom objektu.

Tvrdjava-noću
foto: gradjanin.rs

Mi smo 8. jula u 13,25 sati dobili obaveštenje iz Kliničkog centra da se javila maloletna petnaestogodišnjakinja koja je tvrdila da je silovana. Policija je odmah preduzela sve mere i već narednog dana uhapšena su trojica muškaraca iz Niša koji se terete za krivično delo obljuba nad nemoćnim licem. Oni su dan nakon prijave uhapšeni i odrđeno im je zadržavanje do 48 sati po nalogu Višeg javnog tužioca u Nišu. Danas su sprovedeni u Više javno tužilaštvo na saslušanje – rekli su nam u niškoj policiji koja je bila izuzetno efikasna u ovom slučaju.

Za sada nije poznato da li je devojčica poznavala ovu trojicu i pod kojim okolnostima se zbio ovaj nesrećni slučaj.

Osumnjičeni su saslušani u Višem javnom tužilaštvu i predložen je pritvor zbog mogućeg uticaja na svedoke i zbog uznemirenja javnosti – kazao je medijima Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva.

M.S.

4 Comments

  1. Strašno je sve to što se dešava, ali ja bih se osvrnula na kažnjevanje roditelja. Moj brat živi u Španiji i tamo su roditelji koji su zaključali vrata sinu od 15 god., da ne izađe uveče napolje, bili kažnjeni po zakonu, jer dete ima svoja prava. Zakon ne sme jednoj strani davati pravo, a drugoj oduzimati.

  2. Da li se neko zapita kako to da je petnaestogodisnja devojcica u 2 ujutru bez roditeljskog nadzora? Ne branim silovatelje,naprotiv,podrzavam zakon o kastraciji i smrtnu kaznu za silovatelje maloletnih lica,ali trazim i kaznu za neodgovorne roditelje !

    1. E pa danasnji roditelji se vise ne pitaju nista,oni nemaju pravo glasa uopste. Deca su preuzela ulogu roditelja ,sve se okrenulo naopacke…roditelji ne smeju da pisnu,cute i slusaju,zato i treba uvesti ogromne kazne za roditelje i novcane i zatvorske,pa da se malo svi dovedu u red!

    2. U blatu smo. Kada nema ljudi u pravom smislu te reci … nista nije slucajno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *