Trudnica koja je skočila s drugog sprata u Prokuplju oporavlja se u Nišu

Uplakana trudnica M.S.(25) u sedmom mesecu graviditeta koja je oko ponoći 3. avgusta skočila sa drugog sprata ne bi li pobegla od muža nasilnika u Prokuplju, nije htela da ispriča očigledno svoju tužnu priču medijima jer koliko je potrebno mladoj osobi da trpi torturu da bi se odlučila na takav skok.

arhivska slika – slobodna ilustracija

U sobi na Klinici za ortopediju Kliničkog centra u Nišu je smeštena sama u prostoriji. Pored nje je voda za osveženje i mobilni telefon.

Ma, ne, kakve novine. Nemam snage da govorim. Pustite me samo da se odmorim – kratko nam je rekla ova mlada žena koja je prekrila rukama lice kako joj se ne bi videle uplakane oči.

Ova trudnica je pod budnim okom lekara koji su ranije izjavili da plod nema nikakvih povreda od majkinog skoka, a ona je polomila skočni zglob na desnoj nozi što je u odnosu na okolnosti, ne tako krupna povreda. Majka M.S. je doživela veliki stres. Pregledana je detaljno i sada se oseća stabilno.

Njen suprug D.Ć. je zadržan posle intervencije policije na 48 sati.

Sve žene koje žele da se požale na nasilje to mogu da učine na broj telefona 0800 35 00 36.

M.S.

1 Comment

  1. Na stranu vest, koju su i onako svi mediji objavili. Svaka čast za originalan članak, bez prepisivanja samo malo pismenije. Majčinog umesto majkinog i prepravite poslednju rečenicu u uvodnom pasusu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *