Tuča MMA reprezentativca i radnika „Niš ekspresa“ na stanici

Protiv MMA borca i reprezentativca Srbije, Milana Nakića(38) iz Bujanovca biće podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje zbog tuče koja se zbila 16. marta oko 23 sata na glavnoj autobuskoj stanici u Nišu.

U policiji su nam potvrdili da je prvo došlo do verbalnog, a kasnije i fizičkog obračuna između reprezentativca i vozača „Niš ekspresa“.

Imali smo prijavu da je putnik rođen 1980. godine udario vozača autobusa starog 46 godina. Protiv putnika će biti podneta prijava za krivično delo nasilničko ponašanje u redovnom postupku. To se nije dogodilo dok je autobus bio na drumu, nego dok je pristajao na peronski deo stanice – rečeno nam je u policiji.

Nakić je ispričao za Bujanovačke.rs i drugim medijima da je krvnički istučen od strane vozača konduktera i još nekoliko lica zbog čega je protiv vozača i konduktera podneo krivičnu prijavu.

Vozač i kondukter su me budili da izađem iz „Niš ekspresovog“ autobusa. Možda sam ih opsovao i uvredio jer sam bio pospan i umoran. Počeli su da me divljački udaraju. Izveli su me iz autobusa, vukli kao životinju. Još sedmorica muškaraca im su me tukla rukama i nogama. Nisam mogao da se branim. Stigla policije i sve sam im objasnio“, rekao je Nakić.

On se ovim autobusom vraćao sa turnira “Megdan odabranih” u Novom Sadu, a u Nišu je presedao kako bi stigao do rodnog Bujanovca.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *