Tuča u niškoj pekari zbog upola jeftinijeg hleba

U tuči koja se sinoć dogodila u pekari blizu Tvrđavske pijace gde se hleb i pecivo prodaje upola jeftinije, učestvovalo je sedam osoba, a agonija je trajala desetak minuta odnosno dok nije stigla policija.

pekata-tvrdjava-intervencij
Snimak dok policija odvodi izgrednike

-U toj pekari se od devet sati uveče sve prodaje upola cene tako da je poslednjih dana, baš gužva u pekari. Često izbiju nesuglasice oko toga ko je pre stao u red, ali nikada ovako nešto. Hleba od 500 grama (koji tada košta 20 dinara) ima za prvih desetak, petnaestak kupaca, toliko ostane u pekari od dnevne prodaje i zato je mnogima važno da dođu prvi. Ovo su očigledno dve grupe muškaraca koje se poznaju od ranije. Tuča je odjednom počela, niko ne zna zašto, padale su stolice, prevrnuti stolovi… Nije pomoglo ni što je vlasnik izašao, i da bi ih oterao, dao je svakom četvrtinu bureka. Tada je na kratko prestala mučna situacija. I onda, neverovatno, ova sedmorica nastavljaju tuču (s burekom u rukama), ali neki izlaze i ispred pekare da se tuku. Onda je došla policija i smirila situaciju – priča nam jedan od očevidaca. On kaže da nije pozvana Hitna pomoć jer očigledno nije bilo većih povreda.

gradjanin.rs

6 Comments

  1. Prođoh svet al’ ljude ko Srbe ne nađoh. Srbi su to a ne ljudi. Problem je ta da što smo (su) veći Srbi, to su veća stoka umesto da bude obratno. Žao mije zbog ovog ali je sušta istina.

  2. Ne verujem da naša „gradska“ struktura vlasti zna za ovu pekaru , možda bi oni kupovali ! J…i ga , „dinar po dinar palata“ , što i oni da ne uštede – nije ni njima lako !
    Zamolio bih cenjeni portal , da da tačnu ulicu i broj te radnje da naši „dični“ predstavnici ne lutaju i ne troše benzin!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *