Tuče glumca Vasića i producenta Zone 2 u Aleksincu (ni)je bilo?

Tuče između glumca Milana Vasića i producenta filma Zona 2 Miroslava Miška Mitića (ni)je došlo u Aleksincu juče kada je organizovana premijera u ovoj opštini. Ceo Aleksinac je juče brujao posle vesti lista „Kurir“ da je Vasić „prebio“ Mitića, ali to se očigledno nije dogodilo. Iako je Mitić za Kurir, verovatno sarkastično, rekao za „Kurir“ da ga je Vasić pretukao, to se nije dogodilo.

Mitić i Vasić foto: Kurir.rs

Producent filma potvrdio je da je došlo do tuče između njega i Vasića.

– Da, sve je tačno! Milan me je pretukao! Jedino što me teši u celoj priči je što je film „Zona Zamfirova drugi deo“ na pretpremijerama u Senti, Vranju, Aleksincu i Pirotu dosad pogledalo više od 10.000 gledalaca – izjavio je Mitić za Kurir.

Ipak, novinar internet portala Aleksinac.biz tragom ove vesti išao je od hotela preko institucija do kafana gde je bila ekipa filma i svi su mu rekli da se to nije dogodilo.

Cele noći sam opsluživao glumce i ostale iz ekipe Zona 2, do 5 ujutru. Muzika je bila odlična,pili jesu,pevali jesu, a Miloš Vasić je prednjačio u tome. Medjutim, nikakvog incidenta nije bilo. Strašno sam se iznenadio, kada sam u nekim beogradskim novinama pročitao da je došlo do tuče u hotelu. Ne znam da li su to novinari izmislili ili je poteklo odavde – kaže konobar koji je služio ekipu u kafani za ovaj aleksinački portal.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *