Tvoja karijera počinje ovde!

Job Fair - Početna strana 2014-02-18 16-16-58Pod sloganom „Tvoja karijera počinje ovde“, u Nišu se početkom sledeće nedelje održava još jedan sajam poslova i stručnih praksi “Job Fair 2014”.

Novi sajam namenjenem mladim talentovanim, ali nezaposlenim Nišlijama, koji će imati priliku da upoznaju potencijalne poslodavce, biće otvoren u holu Elektronskog fakulteta u ponedeljak i utorak, 3. i 4. marta od 10 do 15 sati.

Sajam organizuje Udruženje Studenata Tehnike Evrope – Niš (BEST-Niš), organizacija koja je usmerena na realizaciju projekata u saradnji sa univerzitetima i kompanijama iz čitave Evrope, zatvarajući trougao studenti – univerziteti – kompanije.

– Podrška u karijeri je jedna od glavnih usluga koje studentska organizacija BEST nudi studentima. Cilj sajma je da studentima olakšamo put do željenog posla, prakse ili stručnog usavršavanja i povežemo ih sa kompanijama koje će na ovaj način dobiti mlad, motivisan i pre svega, stručan kadar – kažu organizatori.

Sajam obezbeđuje studentima direktan kontakt sa kompanijama iz različitih oblasti poslovanja, a ujedno daje mogućnost da se po prvi put susretnu sa pisanjem biografija (CV-a).

jobfair13U isto vreme Job Fair pomaže i kompanijama tako što im obezbeđuje visoko kvalifikovan kadar, kao i bazu podataka sa biografijama studenata koji su posetili sajam ili ostavili CV preko zvaničnog sajta Job Fair-a.

Na ovaj način sajam poslova i stručnih praksi pokušava da poveća zaposlenost mladih ljudi, ističu organizatori.

Studentima će biti omogućeno da kroz set prezentacija kompanija, seminara, treninga i radionica, steknu ili unaprede veštine koje su jako tražene u modernom poslovanju, a kojima se ne pridaje dovoljno značaja u zvaničnom obrazovnom sistemu.

Više informacija o sajmu zainteresovani mogu naći na sajtu www.jobfairnis.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *