U maju 11 predstava u niškom Narodnom pozorištu

Niško Narodno pozorište će tokom maja imati bogat repertoar sa planiranih 11 predstava.

I ovog meseca Narodno pozorište otvoriće vrata svim posetiocima koji će u pratnji vodiča obići prostorije, ali i informisati se o svim segmentima procesa pozorišne produkcije i istoriji pozorišta. Obilazak je planiran za 10. maj u dva termina.

Povodom manifestacije „Noć muzeja“ koja se održava 19. maja, na platou ispred Narodnog pozorišta sa početkom u 21 čas igraće se predstava „Život je kabare“

Očekuje se 17. maja gostovanje Pozorišta na Terazijama kada će posetioci moći da pogledaju muzičku melodramu „Dva mirisa ruže“.

Predstava „Ulica usamljenih automobila“ koju je režirala Đurđa Tešić igraće se u dva termina: 4. i 31. maja.

Predstava „U čije ime“ koju je režirao Milan Karadžić je na repertoaru 10. i 18. maja.

Predstava „Mrtve duše“ koju je režirala Ana Đorđević, a koja je rađena po istoimenom romanu Nikolaja Vasiljeviča Gogolja, igraće se 11. maja. Četrnaestog (14) maja publika će moći da pogleda predstavu „Edmund Kin“ u režiji Irfana Mensura. Njegova druga predstava „Herostrat“ gostovaće 23. maja u Narodnom pozorištu u Pirotu sa početkom u 19.30 časova.

Predstava „Brod ljubavi“ je na repertoaru 16. maja, a za 25. maj je zakazana predstava „Gde je nestao Harms“ koje je režirao Angelčo Ilievski.

Predstava „Gospođa ministarka“ u režiji Dušana Jovanovića, a rađena po istoimenoj drami Branislava Nušića, na repertoaru će se naći 21. maja. Predstava „Cigani lete u nebo“ koju je režirao Desimir Stanojević naći će se na repertoaru 24. maja.

Sve predstave u Narodnom pozorištu počinju u 20 časova, osim ukoliko nije drugačije naznačeno. Karte za predstave se mogu kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta.

I.P.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *