U Nišu meč za titulu prvaka Evrope u kik boksu

Posle dugo vremena ljubitelji kik boksa u Nišu imaće priliku da uživaju u pravom spektaklu.

kik-boks-stefan

U petak 19. Juna u niškoj hali “Čair” u organizaciji KBK “Naissus” biće održan meč za titulu profesionalnog prvaka Evrope u kik boksu – disciplina “Low kick. Na kojoj će Nišlija Stevan Živković prvak Balkana i vicešampion sveta, pred svojom, niškom publikom pokušati da dođe do šampionskog pojasa protiv Angela Valdiviesta (Španija), aktuelnog prvaka Evrope. Zvanično merenje boraca zakazano za danas od 16 časova u hotelu My place.

Meč je zakazan za 19. Jun u Hali Čair u Nišu početak je u 21 čas. U glavnoj uvodnoj borbi sastaće se Aleksandar Konovalov i Slovak Stevan. Događaj je osmišljen sa idejom da javnosti predstavi nesvakidašnji sportski spektakl. Kao i da se nastavi sa afiracijom našeg najtrofejnijeg borca Stevana Živkovića. Uz vrhunske borce i dobru organizaciju. Borbu će pratiti i niz priprenih događaja, treninzi na otvorenom, merenje boksera, intervjui, aktivacija sportskih klubova i mladih, kao I prateća medijska kampanja u kojoj će biti uključene mnoge ličnosi sa naše sportske i javne scene, navode organizatori.

Celokupni događaj održava se pod pokroviteljstvom Grada Niša uz podršku spoonzora, pod pokroviteljstvom TV B92 na kojoj će biti direktno emitovan prenos glavnih borbi.

Biografija:

Ime i prezime: Stevan Živković
Datum rođenja: 02.01.1988
Mesto rođenja: Niš, Srbija
Visina: 183 cm
Kategorija: Lakoteška
Dosadašnji rezultati: 31/23p/6nk/8p

A.Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *