U Nišu (ni)je potrebno da čovek ima mnogo love da bi naš’o srodnu dušu

sasa-petrovic
piše: Saša Petrović, diplomirani ekonomista

Momci za jednim, devojke za drugim stolom. I nema komunikacije. Stara priča koja i dalje čvrsto stoji na nogama i u Nišu. Postoji želja i volja za kontaktom, ipak neka kočnica postoji. Kakva? Još niko nije jasno objasnio.

Harizma je ona mala iskra kod ljudi koju ne možeš kupiti novcem. To je nevidljiva energija sa vidljivim efektima, reče Marianne Deborah Williamson.

Sto posto je u pravu, ali kako ukomponovati te dve energije koje sede za stolovima i bez obzira na sve, uporni su u svojoj tvrdoglavosti da ne odustanu od sprečavanja iskonskih težnji za dodirom suprotnog pola.

Saša Petrović to jest moja malenkost došla, naravno empirijskim putem kao i uvek, do zaključka da to što mnogi muškarci kukaju da im je potrebna velika suma novca da bi privukli žene, nije istina! Zapravo je obrnuto… Da se ne lažemo, svi mi, koji smo strejt, volimo lepe, zgodne i sređene devojke, po mogućstvu i pametne i obrazovane, a šminka, kvalitetna „krpica“ i obuća, održavanje kose, noktiju, kože… Sve je to daleko od besplatnog…

kafic
Kafić – sve fotografije slobodne ilustracije

Sem toga, čini mi se da devojaka u Nišu, ali i uopšte u svakom našem gradu, ima više nego pripadnika „manje lepšeg pola“, tako da i „Zakon ponude i tražnje“ nije baš naklonjen damama… Zanimljivo bi bilo čuti i „drugu stranu“, možda polomimo taj komunikacioni zid, ko zna?

1 Comment

  1. To je zato sto se, uglavnom, desava da kada se „energije“ smuvaju…kombinuju…ona zenska energija bude nazvana „..rv.m“ . I to se razglasi „na sva usta“! Jer je to u „modi“ vec nekoliko godina. „Zenske energije“ se zbog nedostatka razumevanja od strane „muske energije“, ili iz kojih vec pobuda…, uparuju sa malo starijim „muskim energijama“ ( 25god prema 38/42god), i eto Vam teme za kolumnu 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *