U Nišu oglašen početak izborne kampanje

Aktivisti Nove stranke, ovog vikenda su na devet lokacija u gradu razgovarali sa sugrađanima i promovisali program Nove mobilizacije. Na ovaj način najavljen je početak priprema za kampanju za lokalne izbore, koji se očekuju krajem godine.

Nova stranka prekida tišinu i apatiju koja vlada u Nišu - Ivan Jovanović
Nova stranka prekida tišinu i apatiju koja vlada u Nišu – Ivan Jovanović

Ideja ove „potpune mobilizacije“, na štandovima u svim niškim opštinama je da u direktnom i neposrednom razgovoru, čuju građane i građanke Niša, sve probleme sa kojima se susreću svakodnevno, sve predloge i ideje koje žele da im saopšte u razgovoru.

Ovo je ujedno i prilika da se građani i građanke informišu o planovim i aktivnostima Nove stranke u budućem periodu, kao i na koji način mogu da se uključe, „mobilišu“ i podrže osnovne principe Nove politike naše stranke .

Zato pozivamo građane Srbije, udruženja građana i političke aktere u Srbiji, koji smatraju da je potrebna iskrena i snažna borba za promenu postojećeg stanja, da nam se pridruže u borbi za zajedničke ciljeve. Pozivamo ih da se priključite u borbi za rešavanje problema koji ih muče i život čine nepodnošljivim, bez nade i perspektive. Nova stranka je osnovana da nikada i ni po koju cenu ne izneveri poverenje građana –  kaže Ivan Jovanović, v.d. predsednika gradskog odbora.

Nova stranka je spremna da se izbori sa svim problemima koji brinu naše nišlije i ponudi program i odgovorne ljude, koji su spremni da taj program i realizuju.

Ovakvim i sličnim akcijama u narednom periodu, naši aktiviste žele da prekinu tišinu i apatiju koja vlada u našem gradu, koji nezaustavljivo propada i jasno imenuju odgovorne za ovakvo katastrofalno stanje i ponižavajući kvalitet života većine građana.

Za Niš koji će poštovati, to je cilj Nove stranke.

Gradski odbor Nova stranka Niš

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *