U Nišu samo za vikend čak 52 vozača za volanom bilo pijano


Neverovatna je vest da je niška saobraćajna policija, u rutinskoj kontroli saobraćaja tokom vikenda, zaustavila čak 52 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola!? S pravom se postavlja pitanje koliko ih je zaista bilo kada ovu brojku čine samo zaustavljeni.

Protiv svih vozača će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Niška policija isključila je iz saobraćaja, na auto-putu kod Aleksinca, dvadesettrogodišnjeg vozača koji je upravljao vozilom sa 1,41 promilom alkohola u organizmu. Policija je na ulicama Niša iz saobraćaja isključila četrdesetdevetogodišnjeg vozača mopeda koji je vozio sa 1,87 promila alkohola u organizmu, kao i tridesetogodišnju ženu koja je „reno tvingom“ upravljala sa 1,84 promila alkohola u organizmu. Zaustavljen je i četrdesetšestogodišnji vozač „opela“ kojem je izmereno 1,57 promila alkohola u organizmu, kao i četrdesetjednogodišnji vozač koji je „reno tvingo“ vozio sa 1,45 promila alkohola u organizmu – saopštila je policija.

Takođe, saobraćajna patrola u dve odvojene kontrole zatekla je dvojicu vozača, starosti 34 i 29 godina, koji su upravljali sa 1,43 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetpetogodišnjeg muškarca koji je upravljao „folksvagenom“ sa 1,40 promila.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *