U opštoj tuči tinejdžera, dečaku nožem probijena plućna maramica

U opštoj tuči sinoć oko 22 sata, nedaleko od „Roda centra“ u Nišu, jedan maloletnik je izboden nožem u grudi. Njemu je prema nezvaničnim izvorima probijena plućna maramica, operisan je i nalazi se u kritičnom stanju, prenosi list Kurir.

Pogled iz „Roda centra“

Na žalost, poslednjih godina svaki vikend počinje ovakvom ili sličnom vešću.

U ovom slučaju kako nezvvanično saznaje list, tuču ili popularno nazvanu „ferku“ su zakazala dva tinejdžera, ali su sa sobom poveli i drugare. Nije mnogo trebalo da „kresne varnica“ i da počne „sevanje“ noževa, palica i sličnih predmeta.

Hitna pomoć je brzo reagovala i povređena odvezla na klinike Kliničkog centra koje specijalizovane za povrede grudi, glave, ruku i nogu.

Ubrzo potom usledila je još jedna intervencija Hitne pomoći i zbrinjavanja iz Ulice Patrisa Lumumbe još četiri maloletnika iz tuče u kojoj je prethodni izboden nožem.

U tuči dečaci su upotrebljavali bejzbol palice i oštre premete pa mnogi imaju modrice a možda i prelome po rukama,glavi,nogama i telu, prenosi list Kurir.

Kako je reč o masovnoj tuči iz koje su neki sa lakšim ozledama uspeli da pobegnu,niška policija traži učesnike i nastoji da utvrdi ko je i zašto započeo tuču, a pre svega svega koji je izboo jednog od tinejdžera.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *