U prodaji pelene za bebe koje smrde na naftu!?

[dropcap color=“#DD3333″ type=“square“]g[/dropcap]rađanin: Marko Smiljković

pelene3Majka jednomesečne bebe javila se jutros u emisiju Niške televizije – „Doručak sa Žikom“, tvrdeći da je čak u dve prodavnice u Nišu kupila original „Pampers“ pelene kojima ne samo da je prošao rok 9. januara već neprijatno mirišu na naftu!

Kada se otvori to takozvano džambo pakovanje od 80 komada pelena, oseća se smrad nafte.

Rok im je prošao, ali bez obzira na to, strašno je za tako male bebe prodavati neispravne pelene. Istina, ne znam zašto tako pa se bojim da ih stavim svojoj bebi, ali bih upozorila druge roditelje da pripaze kada kupuju ove pelene-rekla je majka popularnom voditelju jutarnjeg programa Draganu Stojanoviću Žiki.

Tragom ove vesti, „Građanin“ je pozvao Tržišnu inspekciju u Nišu koji su nam rekli da im se ova žena još nije javila, ali da su inspektori spremni da je saslušaju i ispitaju slučaj.

Mi ćemo odmah reagovati, ukoliko nam se taj ili neki drugi roditelj javi sa tim problemom. Normalno, moramo biti obazrivi jer imamo i mnogo neosnovanih pritužbi. Kupac u svakom slučaju ima prava i obaveze, a ukoliko nije zadovoljan, trebalo bi prvo da se obrati prodavcu, a potom nama, kaže Borislav Zlatanović, načelnik Tržišne inspekcije u Nišu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *