U prodaji ulaznice za koncert MARČELA u Nišu!

Predvodnik srpske rap-crossover struje, Marko Šelić Marčelo i njegov “Napeti trio” posle dužeg vremena će održati samostalni koncert u Nišu, u petak, 31. januara 2020, u klubu Feedback od 22h!

U susret novom singlu “Udahni” koji će uskoro biti zvanično objavljen i koji će najaviti predstojeći šesti studijski album pod nazivom “Nojeva varka” (čiji se izlazak očekuje u toku 2020), Marčelo će u Nišu izvesti repertoar koji podrazumeva najbolje numere iz dosadašnjeg toka karijere, a za zagrevanje publike pobrinuće se lokalna podrška sa juga Srbije –  Delkor i Bezz iz Leskovca.

Marko Šelić Marčelo će ovom prilikom u Nišu nastupiti uživo sa svojim dugogodišnjim saradnicima: Nevena Glibetić – Nensi (vokal), Rade Sklopić – DJ Raid (klavijature, gramofoni), kao i maestralni Filip Krumes na violini.

Prvih 100 ulaznica prodavaće se u pretprodaji po ceni od 700 dinara od subote, 11.januara, a preostali kontigent karata će biti pušten naknadno u prodaju po ceni od 800 dinara! Pretprodajna mesta: CD Sound – na kraju novog podzemnog prolaza (Obrenovićeva bb) i Minstarstvo Beer Bar (Vojvode Vuka 12, kod Doma Vojske).


Facebook: https://www.facebook.com/marcelodefacto/

Instagram: https://www.instagram.com/marcelodefacto/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZwwlkccCZQ_wup2p_wc5XA

Klub Feedback: https://www.facebook.com/klub.feedback https://www.instagram.com/klubfeedback

 FB Event: https://www.facebook.com/events/2475483706041046/


Promo V.R.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *