„Ujedinjeni – Nada za Niš“ – Novi DSS i „Niš, moj grad“ zajedno izlaze na izbore

Pod listom „Ujedinjeni – Nada za Niš“, Novi DSS i „Niš, moj grad“ izaći će zajedno na lokalne izbore u Nišu. Kažu da je još oko 15 udruženja zainteresovano da im se pridruže, kao i 3 stranke, dok sa još 2 pregovaraju. Cilj im je osvajanje vlasti i da za 4 godine postojanja kandiduju Niš kao evropsku prestonicu kulture.

Narodna poslanica i poverenica Novog DSS-a za Niš Slađana Miletić, izjavila je da su odluku o izlasku na izbore doneli zajedno na održanom sastanku, a zvaničan sastav u kojem će se lista „Ujedinjeni – Nada za Niš“ pojaviti na izborima znaće se do subote.

„Na sastanku koalicionih partnera gradskog odbora Novog DSS-a i „Niš, moj grad“, odlučili smo da izlazimo na izbore u Nišu.Do subote ćemo znati ko će sve biti u koaliciji sa nama. Udruženje „Niš moj grad“ je naš strateški partner, ali je desetak, petnaest udruženja zainterosovano da nam se pridruže, kao i tri stranke, dok sa još dve stranke pregovaramo“ – rekla je Miletić.

Miodrag Stanković iz koalicije „Niš, moj grad“, ističe da građanima šalju poruku da imaju razlog da izađu na birališta jer imaju mogućnost da glasaju za jednu odgovornu koaliciju.

„Znamo da izborni uslovi nisu nikada bili dobri, ali za razliku od Beograda u Nišu nije na izborima u decembru bilo krađe. Mi smo ljudi od kredibiliteta, koji imaju u svojim redovima ljude sa velikim iskustvom, ali i mlade pune energije i entuzijazma, koji mogu da ga izvuku iz krize“ – kaže Stanković.

Koalicioni partner Dragoslav Ćirković ističe da će pobedom na izborima poboljšati grad, i da za 4 godine postojanja žele da kandiduju Niš kao evropsku prestonicu kulture.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *