UKINUTI LETOVI IZ NIŠA: Rajaner otkazao sve letove iz Niša za Bergamo, čak i letove sa prodatim kartama

Svi letovi iz Niša za Milano (Bergamo) su otkazani i Rajaner više neće leteti na ovoj liniji. Otlazani su i letovi za koje su kupljene karte. Razlog za momentalno otkazivanje svih letova nije jasan, ali se veruje da je povezan sa razgovorom avio-kompanije i preduzeća Aerodromi Srbije.

Otkazivanje letova Rajanera iz Niša izazvalo je velike neprijatnosti za putnike koji su kupili karte za putovanje sa niškog aerodroma. Za one koji su kupili karte, proces povrata novca ili ponovnog rezervisanja takođe može biti problematičan.

Rajaner nudi povrat novca ili promenu destinacije, međutim ovo neće biti zadovoljavajuće rešenje za putnike koji su navikli da lete iz Niša i koji su koristili ovu dobru liniju prema Milanu (Begramo) za vezu prema drugim destinacijama.

Aerodromi Srbije se do ovog trenutka nisu oglasili zbog ovog velikog poremećaja u planovima putovanja za mnoge putnike, a koji će sada morati da nađu alternativni prevoz ili da pomeraju svoja putovanja uz velike neprijatnosti sa drugih aerodroma.

Gradjanin.RS / D.I.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *