Ulaznice u prodaji za Partibrejkerse u Nišu

Nakon nezaboravnog (i rasprodatog!) koncerta koji je održan 19.septembra prošle godine u dvorištu Univerziteta (Banovina) u Nišu, legendarni beogradski rock sastav Partibrejkers će održati samostalni koncert nakon godinu dana u petak, 16.septembra u istom prostoru, sa početkom u 21h.

partibrejkersi

BREJKERSI će ovom prilikom u Nišu napraviti finiš letnje koncertne turneje u regionu i pored izbora najboljih pesama iz 34 godina duge i plodne karijere predstaviti i nekoliko numera sa novog, aktuelnog albuma „Sirotinjsko carstvo“ koji je krajem prošle godine objavljen pod patronatom izdavačke kuće „Odličan Hrčak“ iz Beograda.

Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti od ponedeljka, 29.avgusta po ceni od 800 dinara u muzičkim radnjama CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje). Na dan koncerta cena karte iznosiće 1.000 dinara!

Facebook: https://www.facebook.com/partibrejkers, “Sirotinjsko carstvo” live – “Tri boje zvuka” / RTS: https://www.youtube.com/watch?v=I9clYy7gZ0E

V.R.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *