Uloga Srbije u novom svetskom poretku

autor teksta: Bojan Krstić predsednik Srpske radikalne stranke u Nišu

U svetu, na političkoj sceni počinju da duvaju neki novi vetrovi… Države proevropskog opredeljenja, pa i najokoreliji evrofanatici počinju da shvataju zabludu zvanu Evropska unija.

Čak su i stari moreplovci-kolonijalisti, Britanci, shvatili da je to brod koji tone i napustili ga glavom bez obzira. Moć Rusije u svetu je sve veća, Le Penova sve jača u Francuskoj, Merkelova gubi par lokalnih izbora u Nemačkoj, a u Americi pobeđuje čovek koji zagovara povlačenje vojnih snaga SAD-a sa teritorija koje su okupirali, razračunavanje sa islamizacijom Amerike lažnim azilantima (na šta se Evropa pravi slepom) i bliskom saradnjom sa Putinom i Ruskom federacijom.

A gde je Srbija u celoj toj priči?

Evropska unija je kuća koja gori, svi iz nje beže, jedino Srbija čeka u predvorju i kleči da je puste da se naseli u taj plamen! Da li Evropska unija još uvek „nema alternativu“, kakav je moto spoljne politike Srbije bio više od decenije ipo? I kuda će nas politika licemerja i nedoslednosti odvesti?

foto: gradjanin – slobodna ilustracija

Zar nije licemerno javno podržavati u predizbornoj kampanji Hilari Klinton i supruga joj Bila, poznatih po „Milosrdnom anđelu“, kojeg su Srbiji podarili, a nakon poraza istih, klanjati se novoizabranom predsedniku Trampu? Zar nije još licemernije odlaziti po savete u Brisel i Berlin, a tražiti od Rusije i Belorusije vojnu pomoć u vidu MIG-ova i ostalog naoružanja? Odlaziti u Belorusiju, nazivati je bratskom, pravoslavnom slovenskom zemljom, kojoj je DOS-manlijska vlast uvela sankcije po nalogu zapada, a sadašnja vlast te sankcije nije ukinula? Kakvu sliko o sebi o doslednosti svoje politike njima, a i celokupnom svetu Srbija šalje?

Pred nama su predsednički izbori… Ako se osvrnemo oko sebe, videćemo da se u svetu stvara neki novi svetski poredak, sa državama koje vode jaki, dosledni lideri, a jedini od predsedničkih kandidata u Srbiji, koji od osnivanja svoje stranke vodi doslednu patriotsku politiku bez obzira na cenu koju je morao lično platiti neopravdanim tamnovanjem u Hagu je prof. dr Vojislav Šešelj! Velikosrbin, rusofil, jedini srpski političar koji je za vreme kampanje u Americi javno podržavao Donalda Trampa! Vreme je da i Srbija dobije autoritativnog lidera, vođu, pobednika, uvaženog u svetu, a ne pukog poslušnika! Srpski narod konačno ima šansu da svojim glasom Srbiju usmeri na pravi put.

4 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *