Umalo izbegnuta saobraćajna nesreća tokom saniranja rupe na Bulevaru Nikole Tesle

Umalo nije došlo do saobraćajne nesreće kada je juče poslepodne na radnike „Naisusa“ naleteo putnički automobil beogradskih registracija koji je srećom manevrisao pa je izbegao direktni sudar na Bulevaru Nikole Tesle u Nišu.

Pobacali smo lopate kada je naišao onaj auto. Vozač je sigurno išao preko 100 na sat. Zaleteo se od kasarne i nije kočio sve do skretanja za Komren. Ovde se baš brzo vozi. Vidimo da nema jednog dela znaka koji je postavljen da ne bi neko naleteo na rupu tako da je verovatno neko naleteo na znak – priča nam juče jedan od radnika.

Ova rupa se otvorila iznenada pre par dana kada je guma putničkog automobila upala u nju. Odmah su reagovali nadležni iz opštine Crveni krst koji su prosledili zahtev za popunjavanje i asfaltiranje otvora.

Rupa se pojavila jer je u blizini pre sigurno nekoliko nedelja pukla vodovodna cev. I voda je nagrizala donji sloj asfalta tako da je bio potreban samo manji pritisak da se uruši, kako je bilo. Mi smo sanirali cev i pokrili šoderom rupu, a asfaltiranje bi trebalo da bude sutra ili preksutra – rečeno nam je juče na na ovom mestu.

M.S.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *